Etsi

Kasvohoito

Jokainen sinulle tehtävä kasvohoito on yksilöllinen. Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät mm. hormonit, perimä, ilmasto. Hoidon sisältö valitaan aina sinun ja ihosi tarpeiden mukaan. Jokainen kasvohoito sisältää mm. kulmakarvojen muotoilun, rentouttavan pää- sekä kasvohieronnan sekä kevyen ehostuksen halutessasi. Varaa hetki aikaa itsellesi!

Sonoscrub-ultraäänilaite

Se aito ja kivuton! Tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta.

Sonoscrub-ultraäänihoito on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihon puhdistus jälkiä jättämättä, kivutta.

Sonoscrub-hoito irrottaa hetkessä kuolleen sarveissolukon ja muuttaa ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Kasvojen kuorinta ja puhdistus on miellyttävää, ihoystävällistä, nopeaa ja tehokasta. Tule sinäkin tutustumaan ja kokeilemaan Sonoscrubia. Tulet yllättymään kuinka hoito hemmottelee kasvojesi ihoa.

Kaikki kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun ja kevyen ehostuksen.


Jalkahoito

Säännöllinen jalkahoito auttaa pitämään jalat kunnossa, rentouttaa sekä ehkäisee kovettumien ja känsien muodostumista. Työstä ja vapaa-ajan aktiviteeteista johtuen monilla jalat rasittuvat päivittäin.

 Sisältää:

-Kynsilakan poistaminen

-Jalkojen kylvetys

-Kynsien lyhentäminen ja ohentaminen tarvittaessa poralla

-Kynsinauhojen hoitaminen

-Liikasarveistumien ja kovettumien poistaminen/poraaminen

-Känsien poistaminen/poraaminen

-Raspaus

-Kynsien lakkaus halutaessa

-Jalkojen hieronta


Käsihoito

Kauniit ja hyvin hoidetut kädet kuuluvat huoliteltuun ulkoasuun. Käsihoito myös rentouttaa ja tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen.

Sisältää:

- Kynsien lyhentäminen sekä viilaus

- Kynsinauhavoiteen hierominen

- Kylvetys

- Kynsinauhojen ja kynsien siistiminen

- Kynsien lakkaus ja hieronta

Erikoiskäsihoitoon lisätään kuorinta ja naamio. Kuorinnan tarkoituksena on poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, jolloin käsien iho puhdistuu ja kirkastuu, käsien verenkierto paranee ja iho pehmenee. Lisäksi käsien tehohoidoksi suositellaan naamioita.

Kasvo- jalka- sekä käsihoitoihin voidaan yhdistää tehokostetuttava parfiinihoito tarvittaessa.

Reikihoito

Reiki on hoitomenetelmä, jossa energiaa kanavoidaan käsien kautta. Hoidettava ottaa energian hoitajan kautta, hoitaja on vain kanava. Reikihoito vähentää stressiä, rentouttaa, tasapainottaa, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää ja vahvistaa energiavaroja. Se lievittää kipua ja rauhoittaa. Reiki on voimallinen, vaikkakin hyvin lempeä ja ravitseva hoito jokaiselle.

Intialainen päähieronta
Nykyaikainen intialainen päähieronta yhdistää alkuperäisen tuhansia vuosia vanhan päähieronnan ja niska-hartiaseudun hieronnan. Se on länsimaiseen elämäntapaan sopivaa yksinkertaista jarauhoittavaa. Hoidolla on rentouttava ja virkistävä vaikutus.

Ripsien- ja kulmien kestovärjäys sekä muotoilu

Kohenna ilmettäsi pitkäkestoisesti kestovärjäyksillä.

Lahjakortti

Hemmottelukortti on hyvän mielen tuova henkilökohtainen lahja, joka viestii huolenpidosta ja välittämisestä. Hetki irti arjen rutiineista piristää aina. Mietitään yhdessä hänelle sopiva hoitohetki. Kaikista hoidoista on saatavilla hemmottelukortteja. Lahjakortin voit antaa myös haluamallesi summalle kirjoitettuna. Lahjakortin saaja voi silloin käyttää sen haluamiinsa hoitoihin tai kotihoitotuotteisiin.